Teori Konspirasi Yahudi: Rahsia Syiah, Dajjal, Yahudi Menguasai Dunia

Not yet rated Write a review
Price
RM 26.00
Availability:
In Stock
Product Code:
BKS 00304
Brand:
Sri Saujana Marketing

Usually dispatches within 3 to 5 working days.

Share

Setelah terbentuknya kerajaan Revolusi Iran 1979, tidak banyak dunia menyedari bahawa Iran dengan teras agama rasminya adalah Syiah itu telah merancang sebegitu lama untuk menawan dunia, yang didomenasikan oleh keyakinan terhadap kemunculan Al-Mahdi yang sekarang ini mereka yakin sedang bersembunyi di Sardap, Iran.

Buku ini mendedahkan komplot Syiah yang berpegang kepada asas akidah Syiah yang disambung oleh Khomeini, Ali Khameni'e, Hasan Rouhani, presiden Iran sekarang ini, daripada pengasas Syiah asal, iaitu Ibnu Saba' seorang Yahudi yang amat memusuhi Saidina Umar.

Dalam buku ini juga diperincikan kesesatan fahaman Khomeini yang terdapat dalam bukunya Wilayah Faqih, al-Hukuma' al-Islamiyyah dan Kasyful Asrar, yang kandungannya mempertikaikan kesahihan al-Quran sekarang, menuduh para sahabat mengkhianati amanat Rasulullah s.a.w. Serta yang paling merbahaya sekali adalah keyakinan terhadap kemunculan Imam Mahdi (Syiah) yang merancang akan menawan Makkah dan Madinah serta akan memindahkan kiblat umat Islam ke Najad, Iraq, tanah yang dianggap suci oleh Syiah melebih Makkah dan Madinah.

Inilah titik tolak ke arah akhirnya konspirasi Syiah yang sanggup berkomplot dengan Yahudi, Amerika dan segala musuh Islam.

Book
Book Author Haji Ibnu Yaacob Haji Manaf
Book ISBN 9789672133070
Book Pages 260 Halaman
Write a review